Ceremóniamester

Kedves Érdeklődő!

Szeretném megköszönni, hogy megtisztelsz az oldal látogatásával.

Engedd meg, hogy pár sorban bemutatkozzam. Lendvay Patrik vagyok, ceremóniamester – műsorvezető, event manager. Férj, apa és az életet pozitívan szemlélő.

Számos különböző területen tevékenykedem, dolgozom, azonban egy közös szál mindent összefogva meghatározza az életemet. Ez a vezérfonal a kommunikáció. Foglalkozom esküvői ceremóniamester szerepkörrel, konferálással, családi és céges rendezvények szervezésével, project managementtel.

Hogyan és miért választottam a ceremóniamester szakmát?

Az emberekkel való kapcsolattartás és a közös nyelv megtalálása mindig az erősségeim közé tartoztak. Céges rendezvényeken és protokoll eseményeken műsorvezetői tapasztalatra és ,,színpadi rutinra" tettem szert. Tíz éves konferanszié gyakorlatommal az esküvők világáig vezetett az út. Házas emberként személyesen is átéltem, mennyire fontos az esküvőn egy beavatott segítő, aki csokorba fogja a teendők sokaságát.

A Nagy Napon ceremóniamesterként, műsorvezető és szervezőként is tudok segíteni Nektek, hogy minden a lehető legjobban alakuljon.

Német, angol és magyar nyelvű esküvők levezetését egyaránt vállalom.

Gondoskodjunk róla közösen, hogy a Ti napotok mindenki számára felejthetetlen élmény legyen!

Rólam mondták

"Patrik nem akar a középpontja lenni az eseménynek, viszont profin, elegánsan és határozottan mindent a kezében tartott. Amellett, hogy egy nagyon kedves és kellemes személyiség. Mi csak őt választanánk újra"

Julcsi & Áron

"Szeretnénk még egyszer megköszönni neked mindent. Nagyon sokat jelentett a segítséged az előkészületeknél, a forgatókönyv átgondolásában is, de főleg az esküvő napján vettél le nagy terheket a vállunkról. Nagyon köszönjük azt, hogy mindenben ilyen készséges voltál, hogy sosem voltál sok, miközben mindenhol ott voltál, ahol szükségünk volt rád, a vidámságod, a lendületességed, de leginkább azt, hogy abszolút biztonságban éreztük magunkat úgy is, hogy teljesen rád bíztuk magunkat, át mertük adni neked a kontrollt.
Nagyon jól éreztük magunkat szombaton, és ezért neked is hálásak vagyunk."

Lilla & Laci

"A nagy napunk előkészítése Patrik Lendvay nélkül nem jöhetett volna létre, Ő volt a mi ceremóniamesterünk. Több nyelven beszél, nagyon jó személyisége van. A nagy napon már sokkal korábban tudatta velem, hogy a helyszínen van, mint ahogy megbeszéltük. Nagyon biztonságban éreztem magam vele, minden lépésüket figyelte és ügyelte, nélküle nem is tudom mit csináltunk volna."

Évi & George

Műsorvezető

Véleményem szerint a műsorvezető a rendezvény motorja, aki a vendégek számára érthetővé teszi az esemény tematikáját, fokozza a jelenlévők jó hangulatát.

Könnyed eleganciával, mégis teljes odafigyeléssel látom el a legkülönfélébb rendezvénytípusok műsorvezetését, legyen az egy bulisabb hangvételű családi nap vagy éppen egy protokolláris önkormányzati rendezvény.

Segítek abban, hogy az Önök rendezvénye elérje a célját a maximális hatásfokon.

Referenciák (a teljesség igénye nélkül) Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, Intretech Hungary Kft Opening Ceremony, Éltex Squash OB, StartITup Győr, Komárom Sportünnepe, Federal Mogul Hungary Kft, EESZI, Győr Plaza, Montivíz Kft......

Keressen bizalommal, ha műsorvezetőre, konferansziéra vagy moderátorra lenne szüksége!

Wedding Network bemutatkozás

Esküvőt megálmodni, elképzelni felemelő és nagyszerű érzés. Minden más ünneptől eltérően, ez egy egyszeri, megismételhetetlen alkalom. Azt szeretnénk, hogy ez mindenki számára gondtalan és felejthetetlen élmény legyen. Ezt a napot közösen szeretnénk ünnepelni rokonainkkal, szeretteinkkel azért, hogy örömünkben más is osztozhasson.

Pontosan ennek a napnak az egyszerisége miatt tűnik olyan sokrétűnek és bonyolultnak az esküvő megszervezése. Én teljesen megértem azokat a párokat, akik nem tudnak a szolgáltatók között elsőre választani. A helyzetet bonyolítja, hogy a kiválasztott fotós, zenész vagy éppen ceremóniamester tudása legjavát adva sem biztos, hogy 100 %-osan beleillik az álomesküvőbe. Fontos, hogy a szolgáltatók között összhang legyen minőségben és működésben egyaránt. A jól kiválasztott személyzet tud minden terhet levenni a vállatokról azért, hogy Ti valóban élvezhessétek a saját esküvőtöket!

Ebben tud Nektek segíteni a Wedding Network. A szakma legjobbjai döntöttek úgy, hogy csatlakoznak csapatunkhoz. Közösen gondolkodó, a minőség mellett voksoló szakemberek összehangolt koncepció alapján garantálják Nektek a lakodalom egységét és sikerét! A szolgáltatók külön-külön nehezen tudnak harmonikus egységet alkotni, ha nem ismerik egymás munkáját, stílusát. A Wedding Network minőségi esküvői szolgáltatók hálózata.

Komplett esküvő kivitelezésére vagy egyes szolgáltatói feladatok ellátására, keressétek a Wedding Network csapatát!

Esküvőszervező

Teljes körű esküvőszervezés, lebonyolítás.

Tündérkert Játszóház

A leleményességet és vidámságot életre keltő játszótér, kicsik és nagyok kedvence. Esküvőtökön a Tündérkert játékai élmenyteli programot biztosítanak a gyerek vendégek számára, míg szüleik felhőtlenül élvezhetik a buli minden pillanatát.

A játszóház élményén kívül gondoskodunk a gyermekek vacsoráztatásáról és altatásáról is. Játékaink színes látványvilága magával ragadja a gyermekeket.

Esküvői stylist

Az összeillő darabok megtalálója, az öltözködési illem ismerője. A menyasszony, a vőlegény és a násznép öltözködési tanácsadója.

Dekoratőr / dekoráció

A nagy nap látványának kialakítása, egyedi megoldások, exkluzív dekorációk.

Wedding sommelier

A borok szakértője, az esküvő italfelelőse. Az esküvő kedves kiegészítő programja lehet, ha vendégeknek borkostolóval készülünk, amelyet hozzáértő személy prezentál. Tapasztalat, hogy egy kötetlen borozós, beszélgetős vendégfogadás jókedvű élményeket szül.

Szertartásvezető

Az álomesketés megvalósítója, egyedi igények kivitelezője. Német, angol és magyar nyelven egyaránt.

Fotós / videós

Esküvőtök dokumentációjáért felelős különítmény, akik kikerülve az önjelölt fényképész vendégeket, készítenek rólatok profi képeket.

Helyszín / étterem

Az esküvő és lakodalom kulcs pontja, ezért fontos a Nagy Napotokhoz legjobban passzolót kiválasztani.

Selfie tükör

A fotóautoma valódi VIP elemeket hoz a rendezvényedbe. Vörös szőnyeg, kordon, a varázstükör, valamint a rengeteg vicces kiegészítő, maszkok, parókák mindenkiből kihozzák a Dívát vagy a Rocksztárt. Nem beszélve a rengeteg vicces pillanatról és határtalan nevetésről. Partymirror

Italkínáló kocsi

Étel és ital szervírozására, látványos tálalására szolgáló kínáló pult, amely önmagában egyedi hangulatot kölcsönöz rendezvényének. Egyéni igényeknek megfelelően dekorálható.

A pult bérbe vehető üresen, eszközökkel és az Ön elképzeléseit megvalósító dekorációval.

Piaggio Prosecco

Esküvők, rendezvények, ünnepek elengedhetetlen társa egy finom ital, amely még emlékezetesebbé teszi számunkra az alkalmat. Egy hideg ital szervírozása, a vendégek kiszolgálása sokszor nehezen kivitelezhető. Mi ezt orvosolva mobilizáltuk a koccintás élvezetét. A Prosecco kocsi bárhol, bármikor az Ön igényeinek megfelelő ital választékkel kínálja vendégei számára a felfrissülés, öröm és elegancia érzetét. Fogyasszon el egy hűsítő italt ott ahol Ön szeretné, minden aggodalom és fárasztó rákészülés nélkül. Mi készülünk, Ön kikapcsolódik.

A Prosecco kocsi bármilyen konstrukcióban bérbe vehető, Ön és vendégei kéréseihez alkalmazkodva.

Kapcsolat

Név:*

Email:*

Telefonszám:

Tárgy:*

Dátum:

(Tervezett időpont)

Üzenet:*

Forduljon hozzám bizalommal!

Tel.: +36 70 432 1000

E-mail: info@lendvayevent.hu